به گزارش راهبرد معاصر، سردار موقوفه ئی اظهار داشت: مجموعه انتظامی نیز در کنار عزم و جهد بی شائبه عموم هموطنان برای دفاع همه جانبه از امنیت میهن عزیزمان با انجام دقیق ماموریتهای انتظامی و رصد فضای مجازی و حقیقی در حال فعالیت و تلاش شبانه روزی است.
وی افزود: در همین راستا ماموران پلیس فتا جیرفت با رصد شبانه روزی فضای مجازی، ۱۴ نفر را به اتهام بازنشر کورکورانه اقدامات مخرب دشمن در فضای مجازی، تشویش اذهان عمومی و حمایت از رژیم غاصب صهیونی شناسایی و دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان با هشدار به افرادی که با انتشار اخبار جعلی و ترویج شایعات باعث بر هم زدن امنیت روحی و روانی افراد جامعه میشوند تصریح کرد: لازم است اقدامات بصیرت افزایی، آگاه سازی و تبیین فکری برای پیشگیری از اینگونه رفتارهای کورکورانه با جدیت در دستور کار همگان قرار گیرد. / تسنیم